0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

پمپ وکیوم آبی و روغنی

دسته بندی :معرفی محصولات ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ زهرا سلیمی 107

‏پمپ وکیوم آب و روغنی نوعی پمپ خلاء است که از آب یا روغن به عنوان محیط آب بندی و خنک کننده استفاده می‌کند. این پمپ‌ها معمولا در کاربردهای مختلفی مانند فرآوری مواد غذایی و آشامیدنی، تولید دارو، فرآوری شیمیایی استفاده می شوند. در ادامه با انواع آن آشنا خواهید شد.

‏انواع و اصول کار:

‏پمپ های خلاء حلقه مایع:

این پمپ‌ها از یک پروانه چرخان با تیغه و پره برای ایجاد حلقه ای از مایع استفاده می‌کنند که محفظه پمپ را آب بندی و مانعی بین هوا و اجزای پمپ ایجاد می‌کند. پروانه تا حدی در حوضچه ای از مایع (آب یا روغن) غوطه ور می‌شود و با چرخش، خلاء جزئی ایجاد می‌کند که هوا یا گاز را از طریق دریچه ورودی می‌کشد.

بعد پروانه هوا یا گاز را در برابر حلقه مایع فشرده محافظت می‌کند که به عنوان یک درزگیر عمل و از نشت هوا یا گاز به بیرون از محفظه پمپ جلوگیری می‌کند. همانطور که پروانه به چرخش ادامه می‌دهد، هوا یا گاز فشرده از طریق یک شیر خروجی تخلیه می‌شود، در حالی که مایع دوباره به محفظه پمپ بازگردانده شده است. این مایع همچنین اجزای پمپ را خنک و یاتاقان ها را روان می‌کند.

‏پمپ‌های خلاء پره‌ای دوار:

این پمپ‌ها از یک سیلندر چرخشی با پره‌هایی استفاده می‌کنند که به داخل و خارج از شکاف‌های دیواره سیلندر می‌لغزند تا آب‌بندی ایجاد و هوا یا گاز را فشرده کنند. سیلندر تا حدی در حوضچه ای از مایع (آب یا روغن) غوطه ور می‌شود و با چرخش، خلاء جزئی ایجاد می‌کند که هوا یا گاز را از طریق دریچه ورودی به داخل می کشد.

سپس پره‌ها به سمت خارج می لغزند و هوا یا گاز را در مقابل دیواره سیلندر فشرده می‌کنند و از نشت هوا یا گاز به بیرون از محفظه پمپ جلوگیری می‌شود. سپس هوا یا گاز فشرده از طریق یک شیر خروجی تخلیه می‌شود، در حالی که مایع به داخل محفظه پمپ برمی‌گردد. این مایع اجزای پمپ را خنک می‌کند.

مزایا انواع پمپ وکیوم

پمپ وکیوم آبی و روغنی دارای مزایای متعددی نسبت به سایر انواع پمپ‌های دیگر هستند و آن‌ها را برتر می‌کند. مانند کارایی، قابلیت اطمینان و تطبیق پذیری که این پمپ‌ها را بسیار کارآمد می‌کند و نیاز به هوا یا گاز پرفشار برای ایجاد خلاء را کاهش می‌دهند. علاوه بر این، پمپ‌ وکیوم آبی و روغنی همه کاره است، زیرا می‌توانند طیف وسیعی از گازها و بخار، از جمله مواد خورنده یا سمی را مدیریت و می‌توانند تحت شرایط مختلف، مانند دماهای بالا یا پایین، فشارها یا سطوح رطوبت کار کنند.

کاربردها و موارد استفاده

  • ‏فرآوری مواد غذایی و آشامیدنی: این پمپ‌ها برای تخلیه هوا از ماشین‌های بسته بندی، سیلندرهای خلاء یا تجهیزات استریلیزاسیون استفاده و کیفیت و ایمنی محصولات غذایی و آشامیدنی تایید می‌شود.
  • ‏تولید دارو: از این پمپ‌ها برای تخلیه هوا از مخازن تخمیر، ستون‌های تقطیر یا سیستم های فیلتراسیون استفاده و از خلوص و کارایی محصولات دارویی اطمینان حاصل می‌شود.
  • ‏فرآوری شیمیایی: این پمپ ها برای تخلیه هوا از راکتورها، تبخیرکننده ها یا کریستالایزرها استفاده می‌شوند و کارایی و ایمنی فرآیندهای شیمیایی را تضمین می‌کنند.
  • ‏ساخت نیمه هادی: این پمپ‌ها برای تخلیه هوا از محفظه‌های ویفر، محفظه‌های خلاء یا سیستم‌های اچینگ استفاده می‌شوند و دقت و قابلیت اطمینان محصولات نیمه هادی را تضمین می‌کنند.
  • ‏قیمت و در دسترس بودن: قیمت و در دسترس بودن پمپ های وکیوم آبی و روغنی ممکن است بسته به نوع، اندازه و سازنده و همچنین محل و تامین کننده متفاوت باشد. با این حال، این پمپ‌ها به طور کلی مقرون به صرفه و در دسترس هستند و شما می‌توانید با قیمت رقابتی و حمل و نقل سریع پمپ‌های وکیوم آبی و روغنی را می‌توانید از تولید کنندگان یا توزیع‌ کنندگان مجاز تهیه کنید.

نحوه عملکرد پمپ وکیوم آب و روغنی

‏1. پارامترهای عملکرد: عملکرد پمپ خلاء روغن را می توان بر اساس چندین پارامتر ارزیابی کرد، مانند:

‏    آ. سطح خلاء نهایی: این کمترین فشاری است که پمپ در شرایط عملیاتی ایده آل می‌تواند به آن برسد. سطح خلاء نهایی به طراحی و ساخت پمپ و همچنین نوع و کیفیت روغن مورد استفاده به عنوان محیط آب بندی و خنک کننده بستگی دارد. سطح خلاء نهایی پمپ وکیوم آبی و روغنی بسته به نوع و اندازه پمپ می تواند بین 10 تا 0.1 میلی بار باشد.

‏    ب. نسبت تراکم: این نسبت فشار ورودی به فشار خروجی پمپ است. نسبت تراکم به طراحی و ساخت پمپ و همچنین نوع و کیفیت روغن مورد استفاده به عنوان محیط آب بندی و خنک کننده بستگی دارد.

‏    ج. نرخ جریان: این حجم هوا یا گازی است که پمپ می تواند در واحد زمان تحمل کند. دبی به طراحی و ساخت پمپ و همچنین نوع و کیفیت روغن مورد استفاده به عنوان ماده آب بندی و خنک کننده بستگی دارد. دبی پمپ‌های وکیوم روغن بسته به نوع و اندازه پمپ می‌تواند از 1 تا 1000 متر مکعب در ساعت متغیر باشد.

‏    د. مصرف برق: مقدار انرژی الکتریکی یا مکانیکی است که پمپ برای کار به آن نیاز و مصرف برق به طراحی و ساخت پمپ و همچنین نوع و کیفیت روغن مورد استفاده به عنوان ماده آب بندی و خنک کننده بستگی دارد. توان مصرفی پمپ های وکیوم آبی و روغنی به نوع و اندازه پمپ می‌تواند از 1 تا 100 کیلو وات متغیر باشد.

‏    ه. راندمان: نسبت کار مفید پمپ به انرژی مصرفی پمپ است. راندمان به طراحی و ساخت پمپ و همچنین نوع و کیفیت روغن مورد استفاده به عنوان ماده آب بندی و خنک کننده بستگی دارد. راندمان پمپ های وکیوم روغنی بسته به نوع و اندازه پمپ می تواند از 50 تا 90 درصد متغیر باشد.

‏   خ. نویز و لرزش: میزان صدا و حرکت ناخواسته تولید شده توسط پمپ در حین کار است. صدا و ارتعاش به طراحی و ساخت پمپ و همچنین نوع و کیفیت روغن مورد استفاده به عنوان ماده آب بندی و خنک کننده بستگی دارد. صدا و لرزش پمپ وکیوم آبی و روغنی بسته به نوع و اندازه پمپ می تواند از 50 تا 80 دسی بل متغیر باشد.

‏   ذ. دما و رطوبت: محدوده دما و رطوبتی است که پمپ در حین کار می تواند از عهده آن برآید. دما و رطوبت به طراحی و ساخت پمپ و همچنین نوع و کیفیت روغن مورد استفاده به عنوان ماده آب بندی و خنک کننده بستگی دارد. دما و رطوبت  بسته به نوع و اندازه پمپ می تواند از 20- تا 50 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 0 تا 100 درصد متغیر باشد.

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: