0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

گیربکس شافت مستقیم

دسته بندی :معرفی محصولات ۱۸ تیر ۱۴۰۱ معصومه سلیمی 1141
الکتروگیربکس شفت مستقیم

گیربکس شافت مستقیم از زیرشاخه های گیربکس هلیکال می باشد. در این نوع گیربکس، موتور و گیربکس در یک راستا قرار می گیرند. بازده و کارایی این نوع گیربکس بسیار بالاست و به همین دلیل کاربردهای متنوع و مختلفی دارد. این نوع گیربکس قیمت بسیار مناسب و نسبت تبدیل های مختلفی دارد که باعث محبوبیت بالای آن شده است.

دلیل نام گذاری این گیربکس شافت مستقیم طراحی چرخ دنده آن می باشد.

مشخصات و ویژگی های گیربکس شافت مستقیم

چرخ دنده های این محصول قابلیت تحمل فشار بالا را نسبت به چرخ دنده های معمولی دارند. گیربکس های شافت مستقیم نسبت به مدل های معمولی تولید صدای کمتری دارند. این گیربکس ها دندانه هایی با زاویه یا بدون زاویه دارند که متناسب با دندانه خود قابلیت انتقال نیرو در تمامی جهات را دارا می شوند.

 نوع دنده با توجه به محل اتصال گیربکس و کارایی آن تعیین می گردد. سطح تماس محصول فوق بالا بوده و به دنبال آن ارتعاشات کمتری را شاهد هستیم .

موتور گیربکس شفت مستقیم به چه صورت می باشد؟

 موتور استفاده شده در این گیربکس با توجه به توانایی آن برای انتقال نیرو نصب می شود. ازجمله مهم ترین ویژگی های این موتور می توان به انتقال گشتاور مناسب و بازده بالا اشاره داشت. این موتور دارای ویژگی هایی همچون محدوده عملکرد مناسب، قدرت بالا و سرعت چرخش خوب می باشد.

 سرعت و توان چرخش ورودی به دستگاه باید کاملاً کنترل شود تا از بازده تعیین شده برای گیربکس خارج نگردد. علاوه براین ضرایب اطمینان نیز باید در بخش ورودی گیربکس اعمال شود تا در صورت زیاد شدن ناگهانی سرعت گشتاور، گیربکس به طور خودکار قفل گردد. برای احتیاط موتور و گیربکس را می توان در یک پوشش قرار داد.

 گیربکس شافت مستقیم درچه صنایع کاربرد دارد؟

این گیربکس را می توان از پرکاربردترین گیربکس های استفاده شده در صنایع مختلف نام برد. راندمان بالا ی 85درصد، تولید صدای کم و لرزش پایین ازجمله مهم ترین دلایل محبوبیت این گیربکس ها می باشد .
از محصول فوق در صنایع متنوعی استفاده می شود که ازجمله این صنایع، صنایع کود، زمینی، چاپ، فولاد، برق، نساجی، پلاستیک، آسانسور، کمپرسور، نفت و … را می توان نام برد.

اهمیت نگهداری و روغن کاری گیربکس شافت مستقیم

گیربکس فوق  از اجزای مختلفی تشکیل شده که می توان به دری واسطه، دنده سرشافتی، پوسته، دنده هلیکال، شافت ورودی و خروجی، دنده های مارپیچ، پیش تغذیه کننده و …اشاره داشت. سالم بودن هریک ار این اجزا عملکرد صحیح گیربکس را به همراه دارد.

 با توجه به این که اصطکاک در طول زمان باعث خرابی هر دستگاه می شود، گیربکس ها نیز از این قضیه به دور نبوده و به مراقبت و نگهداری نیاز دارند. مهم ترین عامل برای نگهداری گیربکس های به کاررفته در صنایع مختلف، روغن کاری آن ها است.  روغن کاری گیربکس از هر نوعی که باشد ، مخصوصاً شافت مستقیم، باید به طور دوره ای مورد بررسی قرار گیرد.

 در صورت مشاهده کمبود روغن عملیات روغن کاری باید به طور کامل انجام شود تا جلوی آسیب دیدگی گیربکس گرفته شود. علاوه براین بررسی اجزای گفته شده و صحت آن ها نیز برای افزایش طول عمر گیربکس بسیار حیاتی است.

 میزان روغن مورد نیاز برای گیربکس شافت مستقیم، به اندازه و عملکرد آن بستگی دارد. هرچه گیربکس بزرگ تر باشد و یا زمان طولانی تری در حال فعالیت باشد، نیاز به روغن کاری بیشتر دارد.  برای اطلاع از این مقدار می توانید کاتالوگ گیربکس را بررسی کرده و یا از شرکت های تولیدی یا افراد با تجربه در این زمینه پرسجو کنید.

نتیجه گیری:

تمامی گیربکس ها برای یک هدف واحد طراحی و تولید شده اند با این تفاوت که براساس نیاز صنعت ساختار و طراحی متفاوت دارند. گیربکس های شافت مستقیم برای تحمل فشار بیشتر و راندمان بالا طراحی شده اند تا صنایع فولاد و نساجی بتوانند بی وقفه کار کنند.

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: