0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

روش نصب موتور ویبره

دسته بندی :تعمیر و نگهداری ۱۳ تیر ۱۴۰۲ مهدیه عرب نژاد 586
موتور ویبره ترک

موتور ویبره یکی از قطعات مهم صنعتی بوده که امروزه در صنایع گوناگون استفاده می‌شود. این موتور با نام ویبره بدنه نیز شناخته می‌شود که در انواع و نمونه‌های گوناگونی تهیه و تولید شده است. نصب موتور ویبره باید به طور کاملاً تخصصی انجام شود؛ چراکه مکانیزم این قطعه صنعتی بسیار دقیق بوده و در صورت بالا و پایین شدن قطعات اتفاقات خوبی حاصل نخواهد شد. ما قصد داریم تا در این مقاله به نکات مهم مرتبط به روش نصب موتور ویبره بپردازیم. با ما همراه باشید.

موتور ویبره چیست؟

موتور ویبره، دستگاهی‌ست که مانند یک ویبراتور لرزاننده جهت ایجاد ارتعاش در انواع ماشین آلات صنعتی کاربرد دارد. این ارتعاش اغلب به واسطه یک الکتروموتور در ویبره بدنه، توسط چرخش شفت حاصل می‌گردد. به علاوه، انتقال نیرو از شفت توسط انگشتی‌های تعبیه شده بر روی شفت به طور گردشی به بخشی که ویبره بدنه به آن متصل است، منتقل می‌شود. از همین رو، به این دستگاه، ویبره موتوری نیز می‌گویند که دارای نمونه‌های مختلفی است.
چند نمونه از انواع ابزارهای صنعتی که از موتور ویبره بهره می‌گیرند، دستگاه بلوک زن والک صنعتی و سرند صنعتی بچینگ حائز اهمیت می‌باشند. موتور ویبره در صنایع گوناگون مانند صنعت سیمان، ساختمان، صنعت پلیمر، پلاستیک و صنایع کشاورزی و کارخانه‌های مواد غذایی مورد بهره‌وری قرار می‌گیرد.

اقدامات پیش از نصب موتور ویبره

پیش از اینکه موتور ویبره را نصب کنید، لازم است تا پلاک موتور را کاملاً بررسی نمایید و اطمینان حاصل کنید که موتور دقیقا کارایی‌هایی که شما از آن انتظار دارید را داشته باشد. در مرحله دوم موتور باید به طور کامل بررسی گردد تا در طی فرآیند انتقال و تحویل دچار آسیب نشده باشد. چنانچه موتور ویبره شما در بازه زمانی طولانی در انبار مانده بود، پوشش محافط آن را بردارید و بیابید که شفت آزاده بچرخد. همچنین عایق بودن از لحاظ الکتریکی باید چک شود؛ به این صورت که ۲۲۰۰ ولت جریان AC را اعمال کرده و توجه کنید که مدت زمان آن نباید بیشتر از ۵ ثانیه بین فازها باشد. اگر تایم طولانی است که موتور را در انبار نگهداشته‌اید، لازم است تا پیش از نصب آن را گریسکاری کنید. همچنین مهم‌ترین نکته آن است که چنانچه شما بیشتر از ۳ سال است که موتور را انبار کرده‌اید، این دستگاه دیگر کارایی نداشته و باید نمونه جدیدی را جایگزین نمایید.

نصب موتور ویبره

چنانچه موارد مهم پیش از نصب را چک کردید، برای مرحله اصلی نصب، توجه داشته باشید که تمامی موتور ویبراتورها به طور کامل بر اساس نیروی گریز از مرکز تنظیم می‌شوند. این نیرو را می‌توانید بر اساس مقادیری که بر روی برچسب‌های مرجع ذکر شده تنظیم کنید و همچنین میزان آن را نیر با کاهش وزن صفحه‌های دریافت‌کننده کم نمایید. زمانی که موتور سرهم می‌شود، لازم است تا پیچ‌ها را بر اساس میزان استاندارد سفت نمایید. به علاوه کلاس کیفی پیچ‌ها نیز باید دقیقاً ۸.۸ باشد. قادر به نصب موتور ویبره در هر موقعیتی خواهید بود؛ اما سطحی که تماس با آن برقرار است، لازم است تا بدون رنگ، صاف و تمیز باشد.
به هنگام نصب موتور، کابل ایمنی باید در قسمت بالایی موتور نگهداری شود تا ایمنی برقرار گردد. وقتی کابل متصل شده است، باید از نقطه اتصال حدود ۱۵ سانتی‌متر بلندتر باشد. آچارکشی و سفت کردن قطعات، به صورت نامناسب سبب شل شدگی اجزا و ایجاد آلودگی صوتی می‌شود.
در به کار بردن موتورها، جهت چرخش آنان باید خلاف یکدیگر باشند. جهت تغییر گردش موتورها جای ۲ کابل تغذیه را تغییر دهید. پس از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه کار مداوم موتور، پیچ‌ها را دو مرتبه با گشتاور مشخص، سفت کرده و این عمل را در ساعات دیگر کار این دستگاه نیز انجام دهید. همچنین لازم است تا شما هر ماه از سفت بودن پیچ‌ها اطمینان حاصل نمایید.

روش‌ نصب اتصال موتور ویبره به قطعات

برای این کار، از اتصال یک نبشی هفت و نیم سانتی متر به وسیله جوش‌کاری و اتصال یک صفحه بر روی آن، موتور توسط ۴ عدد پیچ به صفحه متصل می‌گردد. محل قرار گرفتن موتور ویبره در هر زمینه از صنعت متفاوت خواهد بود.

محل نصب موتور ویبره به بدنه هاپر در بخش یک سومی از ارتفاع هاپر، نزدیک به دهانه خروجی است. توجه داشته باشید که در صورت بهره‌گیری از ویبره دوم لازم است تا محل نصب مقابل ویبره اول بوده و ویبره دوم نیز در یک دوم ارتفاع هاپر. در شرایط استفاده از ۳ موتور ویبره، زاویه موتور ویبره‌ها باید به طور زاویه ۱۲۰ درجه‌ای باشند. نصب هاپر مربعی نیز مانند هاپر مخروطی در یک سوم ارتفاع و نزدیک به دهانه خروجی است. در این نمونه از هاپر فاصله موتور ویبره با بخش دهانه خروجی به دلیل اصطکاک بالا، کمتر خواهد بود. فاصله درست نصب موتور تا فاصله یک هشتمی دیوار شیب دار هاپر می‌باشد.

به هنگام استفاده از موتور ویبره در قالب بتن چه نکاتی باید رعایت شود؟

اولین نکته این است که در صورت استفاده از چند موتور، فاصله فاصله آنان باید در کمترین حالت ۱.۵ متر‌ باشد. لازم است تا شما برای هر بخش مجزا، یک موتور ویبره جدا نصب نمایید. جهت بهره‌گیری از قالب‌های کمتر از عرض ۲.۵ متر، یک موتور دقیقاً در وسط قالب کافی‌ست. برای قالب‌های بیشتر از عرض ۲.۵ نیز لازم است تا از دو موتور ویبره استفاده نمود. طول عمق ویبره‌ها در بتن ۱۵ سانتی‌متر بوده و حجم عمق بتن ریزی زیاد خواهد بود؛ در این شرایط توصیه می‌شود که از دو موتور در کنار هم بهره ببرید.

جمع بندی

همانطور که در متن بالا گفته شد، موتور ویبره یکی از مهم‌ترین قطعات صنعتی می‌باشد که در انواع صنایع گوناگون مورد استفاده واقع می‌شود. این دستگاه در انواع گوناگونی طراحی و تولید شده است و باتوجه به نیاز کاربران به فروش‌ می‌رسد. لازم است تا شما تمامی نکات مرتبط به نحوه نصب موتور ویبره را رعایت کنید تا برترین کاربری‌ها را مشاهده نمایید. همچنین اگر قصد خرید موتور ویبره را دارید، از یک متخصص کمک بگیرید.

سوالات متداول

  • گشتاورهای گوناگون موتور ویبره چه تفاوتی باهم دارند؟

در بدنه قالب با بالا رفتن سرعت گشتاور، ضربات با سرعت بالا وارد می‌شود و هرچقدر که تعداد دور الکتروموتور کم‌تر باشد، تعداد ضربات کمتر بزرگ‌تر خواهد بود.

  • چگونه باید از موتور ویبره نگهداری کرد؟

لازم است تا شما به صورت مداوم این دستگاه را گریسکاری کنید.

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: